In de workshop PvE gaan we in op het schrijven van het programma van eisen. Het PvE is de concrete basis van je woonproject en de uitwerking van jullie visie. Het gaat om vierkante meters, cijfers en ondubbelzinnige omschrijvingen. Je gaat letterlijk aan je dromen rekenen.

Met een PvE maak je goede sier bij gemeentes, woningcorporaties en financierders. Met een prachtig maar nog weinig concreet plan kunnen deze partijen niet zoveel, met vierkante meters en cijfertjes juist wel. Een goed PvE is zelfs onontbeerlijk voor een architect of aannemer, het vormt namelijk de basis voor het uiteindelijke definitieve ontwerp van nieuwbouw of renovatie. Rekenen aan jullie plannen en dromen kan ook een reality check voor jullie project zijn: wat betekenen die dromen nu in de praktijk?

In de workshop PvE laten we zien wat er precies in een goed PvE moet komen te staan. We geven tips voor de beschrijvingen en gaan meteen aan de slag met jullie PvE. Ook laten we zien waarom een moodboard belangrijk is en gaan we hiermee aan het werk.

Kijk hier voor meer workshops

Praktisch >> workshop PvE: dromen op de vierkante meter

Tijdsduur Onze workshops duren ongeveer 3 uur. Tijdstip in overleg, avond en weekends zijn geen probleem.

Voorbereiding We bereiden elke workshop voor zodat de workshop aansluit bij jullie groep en de fase waarin jullie je bevinden. 

Kosten workshop inclusief voorbereiding en hand-out:
Voorbereiding: 4 uur x 2 personen:  8 uur
Uitvoering: 3 uur x 2 personen:   6 uur

Kosten workshop:  €490,—

Hier komen nog eventuele reiskosten bij op basis van 2e klas OV vanaf Nijmegen (na 9:00 uur en in het weekend met 40% korting). 

Locatie We komen graag naar jullie toe! We kunnen de workshops ook in onze eigen Kleine Wiel geven, in Lent (bij Nijmegen). In dat geval komt er €30,- voor een dagdeel aan zaalhuur bij maar berekenen we natuurlijk geen reiskosten.

MEER INFORMATIE OF WORKSHOP AANVRAGEN:

"Praktisch aan de slag en een mooie combinatie tussen dromen en realiteit. Fijne werkvormen. Mooie samenwerking tussen Hanneke en Mare Nynke."
Deelnemer Zet je dromen in de steigers
workshop PvE Bureau Viertel