De workshop samenwerken: Vrijwillig vs. professioneel loodst jullie door de hobbels en valkuilen van samenwerking tussen vrijwilligers en de ‘professionals’.

Een initiatief voor een gemeenschappelijk woonproject begint meestal met een droom of een ideaal. Jullie groep is enthousiast en jullie zijn bereid vrije tijd in te zetten om dat ideaal werkelijkheid te maken. Daarmee nemen jullie een heel andere positie in dan de ambtenaar of wethouder die zich over jullie plan buigt. Of dan de projectmanager van de woningcorporatie die besluit of jullie idee uitvoerbaar is. Of dan de aannemer die idealen mooi vindt, maar winst maken nog mooier.

Toch zul je met deze partijen moeten kunnen samenwerken. In de workshop samenwerken gaan we in op de verschillende belangen. Je krijgt meer inzicht in de positie van de professionals en leert hoe je daar je voordeel mee kunt doen. We oefenen met voorbereiding en presentatie, en we introduceren de theorie van de blije eikel.

Praktisch >> workshop samenwerking: vrijwillig vs. professioneel

Tijdsduur Onze workshops duren ongeveer 3 uur. Tijdstip in overleg, avond en weekends zijn geen probleem.

Voorbereiding We bereiden elke workshop voor zodat de workshop aansluit bij jullie groep en de fase waarin jullie je bevinden. 

Kosten workshop inclusief voorbereiding en hand-out:
Voorbereiding: 4 uur x 2 personen:  8 uur
Uitvoering: 3 uur x 2 personen:   6 uur

Kosten workshop:  €520,—

Hier komen nog eventuele reiskosten bij op basis van 2e klas OV vanaf Nijmegen (na 9:00 uur en in het weekend met 40% korting). 

Locatie We komen graag naar jullie toe! We kunnen de workshops ook in onze eigen Kleine Wiel geven, in Lent (bij Nijmegen). In dat geval komt er €30,- voor een dagdeel aan zaalhuur bij maar berekenen we natuurlijk geen reiskosten.

MEER INFORMATIE OF WORKSHOP AANVRAGEN:

Workshop samenwerking vrijwillig vs professioneel Bureau Viertel
"Goede informatie, prettige presentatie met humor en tips. Inspirerende dag!"
Pim L.
Deelnemer Zet je dromen in de steigers