De workshop groepsvorming maakt jullie gemeenschapszins wakker!

Als initiatiefgroep ken je  elkaar en je werkt samen aan een gemeenschappelijk doel: jullie woondroom. Maar soms komt de nadruk wel erg op het regelen, vergaderen en organiseren te liggen en vergeet je dat jullie straks ook echt samen gaan wonen. Wat delen jullie dan samen, als het geregel over is?

Wanneer je een woongemeenschap gaat vormen, wil je anders wonen dan met ‘gewone’ buren. Maar wat betekent dat eigenlijk?

In de workshop groepsvorming gaan we in op de functies van groepen,  de mooie dingen maar ook de nachtmerries die dat kan opleveren en de verwachtingen die er in jullie groep leven. Leer elkaar eens op een andere manier kennen!

Kijk hier voor meer workshops

Praktisch >> workshop groepsvorming: Hoe vormen wij een groep?

Tijdsduur Onze workshops duren ongeveer 3 uur. Tijdstip in overleg, avond en weekends zijn geen probleem.

Voorbereiding We bereiden elke workshop voor zodat de workshop aansluit bij jullie groep en de fase waarin jullie je bevinden. 

Kosten workshop inclusief voorbereiding en hand-out:
Voorbereiding: 4 uur x 2 personen:  8 uur
Uitvoering: 3 uur x 2 personen:   6 uur

Kosten workshop:  €520,—

Hier komen nog eventuele reiskosten bij op basis van 2e klas OV vanaf Nijmegen (na 9:00 uur en in het weekend met 40% korting). 

Locatie We komen graag naar jullie toe! We kunnen de workshops ook in onze eigen Kleine Wiel geven, in Lent (bij Nijmegen). In dat geval komt er €30,- voor een dagdeel aan zaalhuur bij maar berekenen we natuurlijk geen reiskosten.

MEER INFORMATIE OF WORKSHOP AANVRAGEN:

workshop groepsvorming Bureau Viertel
"Grootste winst is dat ik mede bewoners beter heb leren kennen, over algemeen positief. Begeleiding en werkvormen waren goed en afwisselend. Mooi om te zien hoe mensen bezig zijn."
Deelnemer workshop groepsvorming, Ede