Op 27 oktober organiseerden wij voorlopig de laatste algemene startbijeenkomst Zet je dromen in de steigers.
Maar we organiseren op 12 januari nog een speciale editie: Zet je dromen in steigers Erfdelen.

In deze startbijeenkomst laten wij zien hoe jouw project van de grond komt. We geven handvatten en concrete tips, maar vertelden ook wat je beter kunt laten. Kun je niet op deze datum? Wij geven ook workshops op maat. Neem contact met ons op.

Hoe begin je aan een nieuw woonproject?

Hoe begin je aan zoiets? Waar loop je tegenaan als je een woonproject wilt starten? Waar moet je rekening mee houden? Welke fases moet je doorlopen en hoe stel je een groep samen? Hoe beslis je als groep en hoe hou je de vaart erin? Hoe vind je samenwerking met derden zoals gemeente, woningcorporatie en architect?

Met al deze vragen gaan we aan de slag. De opgedane kennis zul je meteen gaan gebruiken. Losse dromers die op zoek zijn naar een groep worden tijdens een matchmaking-sessie gekoppeld aan mededromers of aan prille groepen die uitbreiding zoeken.

De bijeenkomst is bedoeld voor startende initiatieven, maar ook als je al een tijdje bezig bent, kun je nuttige tips en adviezen verwachten.

Het programma bestaat uit:

Informatie: tips, voorbeelden, uitwisseling en vragen beantwoorden
Matchmaking: losse dromers worden gekoppeld, prille initiatieven vinden uitbreiding. Is je groep groot zat? Dan is er een alternatief verrassingsonderdeel!
Aan de slag: praktische hulp, plannen maken, plannen checken