De workshop Visie opfrissen is bedoeld voor woonprojecten die al langer bestaan. Het is fantastisch om invloed te hebben op je eigen woonomgeving en die vorm te geven met een groep mensen. Samen bereik je zoveel meer dan individueel: gemeenschappelijke ruimtes, bijzondere activiteiten, dagelijkse dingen delen, elkaar helpen waar nodig en nog veel meer.

Na verloop van jaren kan het gewone ‘wonen’ soms de overhand krijgen. Het is niet meer zo duidelijk waarom jullie ook alweer zo wonen als jullie wonen. Of misschien was er wel nooit een duidelijke visie, een gedeeld doel of een ideaal naast het gewone wonen.

In deze workshop krijgt de groep een goed beeld van de punten waar iedereen vol voor wil gaan, en hoe deze punten praktisch ingevuld kunnen worden. Door diverse opdrachten en werkvormen worden overeenkomsten en verschillen in de groep snel helder en samengevat in thema’s. Ook krijgen jullie ideeën mee over hoe de visie in de toekomst levend kan worden gehouden.

Praktisch

Tijdsduur Onze workshops duren ongeveer 3 uur. Tijdstip in overleg, avond en weekends zijn geen probleem.

Voorbereiding We bereiden elke workshop voor zodat de workshop aansluit bij jullie groep en de fase waarin jullie je bevinden. 

Kosten De kosten van een workshop bedragen €363,- inclusief voorbereiding, hand-out en 21% btw. Daar komen eventuele reiskosten bij op basis van 2e klas OV vanaf Nijmegen (na 9:00 uur met 40% korting). 

Locatie We komen graag naar jullie toe! We kunnen de workshops ook in onze eigen Kleine Wiel geven, in Lent (bij Nijmegen). In dat geval komt er €30,- voor een dagdeel aan zaalhuur bij maar berekenen we natuurlijk geen reiskosten. 

MEER INFORMATIE OF WORKSHOP AANVRAGEN:

workshop visie opfrissen Bureau Vierte;