In deze workshop gaan we in op het schrijven van het programma van eisen. Het PvE is de concrete basis van je woonproject. Het gaat om vierkante meters, cijfers en ondubbelzinnige omschrijvingen. Je gaat letterlijk aan je dromen rekenen.

Met een PvE maak je goede sier bij gemeentes, woningcorporaties en financierders. Met een prachtig maar nog weinig concreet plan kunnen deze partijen niet zoveel, met vierkante meters en cijfertjes juist wel. Een goed PvE is zelfs onontbeerlijk voor een architect of aannemer, het vormt namelijk de basis voor het uiteindelijke definitieve ontwerp van nieuwbouw of renovatie. Rekenen aan jullie plannen en dromen kan ook een reality check voor jullie project zijn: wat betekenen die dromen nu in de praktijk?

In deze workshop laten we zien wat er precies in een goed PvE moet komen te staan. We geven tips voor de beschrijvingen en gaan meteen aan de slag met jullie PvE. Ook laten we zien waarom een moodboard belangrijk is en gaan we hiermee aan het werk.

Praktisch

Tijdsduur Onze workshops duren ongeveer 3 uur. Tijdstip in overleg, avond en weekends zijn geen probleem.

Voorbereiding We bereiden elke workshop voor zodat de workshop aansluit bij jullie groep en de fase waarin jullie je bevinden. 

Kosten De kosten van een workshop bedragen €363,- inclusief voorbereiding, hand-out en 21% btw. Daar komen eventuele reiskosten bij op basis van 2e klas OV vanaf Nijmegen (na 9:00 uur met 40% korting). 

Locatie We komen graag naar jullie toe! We kunnen de workshops ook in onze eigen Kleine Wiel geven, in Lent (bij Nijmegen). In dat geval komt er €30,- voor een dagdeel aan zaalhuur bij. 

MEER INFORMATIE OF WORKSHOP AANVRAGEN:

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
workshop PvE Bureau Viertel