Je kent elkaar en je werkt samen aan een gemeenschappelijk doel: jullie woondroom. Maar soms komt de nadruk wel erg op het regelen, vergaderen en organiseren te liggen en vergeet je dat jullie straks ook echt samen gaan wonen. Wat delen jullie dan samen, als het geregel over is?

Wanneer je een woongemeenschap gaat vormen, wil je anders wonen dan met ‘gewone’ buren. Maar wat betekent dat eigenlijk?

In deze workshop gaan we in op de functies van groepen,  de mooie dingen maar ook de nachtmerries die dat kan opleveren en de verwachtingen die er in jullie groep leven. Je leert elkaar op een andere manier kennen en jullie gemeenschapszin wordt wakker gemaakt.

Praktisch

Tijdsduur Onze workshops duren ongeveer 3 uur. Tijdstip in overleg, avond en weekends zijn geen probleem.

Voorbereiding We bereiden elke workshop voor zodat de workshop aansluit bij jullie groep en de fase waarin jullie je bevinden. 

Kosten De kosten van een workshop bedragen €363,- inclusief voorbereiding, hand-out en 21% btw. Daar komen eventuele reiskosten bij op basis van 2e klas OV vanaf Nijmegen (na 9:00 uur met 40% korting). 

Locatie We komen graag naar jullie toe! We kunnen de workshops ook in onze eigen Kleine Wiel geven, in Lent (bij Nijmegen). In dat geval komt er €30,- voor een dagdeel aan zaalhuur bij maar berekenen we natuurlijk geen reiskosten. 

MEER INFORMATIE OF WORKSHOP AANVRAGEN:

workshop groepsvorming Bureau Viertel