Een woongemeenschap bestaat bij de gratie van haar bewoners. Het is dan ook geen overbodige luxe om goed na te denken over wat voor bewoners je zoekt, wat het project van ze verwacht en wat bewoners van het project kunnen verwachten. Met een goed bewonersprofiel trek je de mensen aan die bij het woonproject passen én geef je duidelijkheid aan geïnteresseerden. 

In deze workshop laten we zien hoe jullie een bewonersprofiel opstellen dat bij jullie project past, hoe verschillende aannameprocedures eruit kunnen zien en waar je de juiste bewoners kunt vinden. Verder geven we tips en tricks voor het selecteren van bewoners (inclusief alarmbellen) en gaan we oefenen met betrokkenheid. Tot slot gaan we in op enthousiasme: waarom worden mensen enthousiast en hoe kun je dat vasthouden?

Praktisch

Tijdsduur Onze workshops duren ongeveer 3 uur. Tijdstip in overleg, avond en weekends zijn geen probleem.

Voorbereiding We bereiden elke workshop voor zodat de workshop aansluit bij jullie groep en de fase waarin jullie je bevinden. 

Kosten De kosten van een workshop bedragen €363,- inclusief voorbereiding, hand-out en 21% btw. Daar komen eventuele reiskosten bij op basis van 2e klas OV vanaf Nijmegen (na 9:00 uur met 40% korting). 

Locatie We komen graag naar jullie toe! We kunnen de workshops ook in onze eigen Kleine Wiel geven, in Lent (bij Nijmegen). In dat geval komt er €30,- voor een dagdeel aan zaalhuur bij maar berekenen we natuurlijk geen reiskosten. 

MEER INFORMATIE OF WORKSHOP AANVRAGEN:

Workshop bewonersprofiel Bureau Viertel