Met een groep een besluit nemen kan op verschillende manieren: meerderheidsbesluit, consensus, deep democracy, dictatoriaal, sociocratie of iets heel anders. Wat zijn de verschillen en welke besluitvorm past bij jullie?

Een goede manier van besluiten zorgt voor een sterkere groep. Wanneer de besluitvorming niet goed gaat, is het wachten op gemopper, onbegrip en afhaken.

In deze workshop maak je kennis met de verschillende manieren en processen van besluitvorming en de voor- en nadelen daarvan. Daarnaast gaan we aan de slag met technieken om vergaderingen beter, sneller en leuker te maken. Ook oefenen we met verschillende werkvormen die tijdens een vergadering gebruikt kunnen worden.

Praktisch

Tijdsduur Onze workshops duren ongeveer 3 uur. Tijdstip in overleg, avond en weekends zijn geen probleem.

Voorbereiding We bereiden elke workshop voor zodat de workshop aansluit bij jullie groep en de fase waarin jullie je bevinden. 

Kosten De kosten van een workshop bedragen €363,- inclusief voorbereiding, hand-out en 21% btw. Daar komen eventuele reiskosten bij op basis van 2e klas OV vanaf Nijmegen (na 9:00 uur met 40% korting). 

Locatie We komen graag naar jullie toe! We kunnen de workshops ook in onze eigen Kleine Wiel geven, in Lent (bij Nijmegen). In dat geval komt er €30,- voor een dagdeel aan zaalhuur bij maar berekenen we natuurlijk geen reiskosten. 

MEER INFORMATIE OF WORKSHOP AANVRAGEN:

workshop besluitvorming Bureau Viertel