Op zaterdag 3 februari organiseren wij de startbijeenkomst Zet je dromen in de steigers. 

In deze startbijeenkomst laten wij je zien hoe jouw project van de grond komt. We geven je handvatten en concrete tips, maar vertellen ook wat je beter kunt laten.

Direct aanmelden

Hoe begin je aan een nieuw woonproject?

Hoe begin je aan zoiets? Waar loop je tegenaan als je een woonproject wilt starten? Waar moet je rekening mee houden? Welke fases moet je doorlopen en hoe stel je een groep samen? Hoe beslis je als groep en hoe hou je de vaart erin? Hoe vind je samenwerking met derden zoals gemeente, woningcorporatie en architect?

Met al deze vragen gaan we aan de slag. De opgedane kennis zul je meteen gaan gebruiken. Losse dromers die op zoek zijn naar een groep worden tijdens een matchmaking-sessie gekoppeld aan mededromers of aan prille groepen die uitbreiding zoeken.

De bijeenkomst is bedoeld voor startende initiatieven, maar ook als je al een tijdje bezig bent, kun je nuttige tips en adviezen verwachten.

Het programma bestaat uit:

Informatie: tips, voorbeelden, uitwisseling en vragen beantwoorden
Matchmaking: losse dromers worden gekoppeld, prille initiatieven vinden uitbreiding. Is je groep groot zat? Dan is er een alternatief verrassingsonderdeel!
Aan de slag: praktische hulp, plannen maken, plannen checken

Praktische informatie startbijeenkomst Zet je dromen in de steigers!

Datum: zaterdag 3 februari 2018
Tijd: 11.00 – 17.00
Kosten: normale prijs: 30,-; minima: 20,- (inclusief: koffie, thee, iets lekkers en soep)
Locatie: De Kleine Wiel in Lent, Karl Marxstraat 101

Let op: om in aanmerking te komen voor de minima-prijs gebruik je de code MINIMA. Wij gaan ervan uit dat je zelf beoordeelt of je de normale of de minimaprijs kunt betalen.

Aanmelden: Direct aanmelden

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.